Δημοσιότητα

 υγραεριοκίνηση, autogas,ygraeriokinisi

Περί “απαγορευμένων αυτοκινήτων” για την Υγραεριοκίνηση.

Ημερομηνία 27/04/2016

Κυκλοφορεί ευρέως στο Διαδίκτυο μια Λίστα Οχημάτων που σύμφωνα με τον τίτλο αφορά “αυτοκίνητα που παρουσιάζουν προβλήματα με το Υγραέριο” .

Σε αυτή την Λίστα Οχημάτων, αναφέρονται διάφορα μοντέλο αυτοκινήτων τα οποία σύμφωνα με τον συντάκτη της Λίστας, παρουσιάζουν προβλήματα μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα, όταν μετατραπούν σε Υγραεριοκίνητα. Ο ίδιος ο συντάκτης μάλιστα, σπεύδει να “προειδοποιήσει“ τους αναγνώστες με πιθανές λύσεις που προτείνει ώστε να “καθυστερήσει” τα προβλήματα που εμφανίζονται.

Για όποιον γνωρίζει τι πραγματικά αφορά η Υγραεριοκίνηση, αυτή η Λίστα προκαλεί μονάχα γέλια.

Και ο λόγος είναι απλός:

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η Υγραεριοκίνηση είναι μια πολύ σοβαρή επέμβαση πάνω στον Κινητήρα, δηλαδή στην ”καρδιά” του οχήματος. Όλοι οι Κινητήρες δεν είναι ίδιοι. Διαθέτουν διαφορετικές προδιαγραφές, διαφορετικές απαιτήσεις.

Οι κορυφαίοι Οίκοι Υγραεριοκίνησης, απαντώντας σε αυτή την ποικιλομορφία Κινητήρων, διαθέτουν μια εξίσου μεγάλη Ποικιλία Συσκευών Υγραεριοκίνησης. Για κάθε τύπο Κινητήρα δηλαδή, διαθέτουν και μια συγκεκριμένη Τεχνική Πρόταση, μια συγκεκριμένη Συσκευή Υγραεριοκίνηση, η οποία θα καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες προδιαγραφές και ξεχωριστές απαιτήσεις που έχει ο Κινητήρας που μας ενδιαφέρει.

Όπως δηλαδή υπάρχουν διαφορετικοί Κινητήρες, έτσι υπάρχουν και διαφορετικές Συσκευές Υγραεριοκίνησης, κατάλληλες η κάθε μία για να καλύπτει τις προδιαγραφές συγκεκριμένων Κινητήρων.

Αυτό στην ουσία σημαίνει πως δεν υπάρχει “απαγορευμένο αυτοκίνητο για την Υγραεριοκίνηση”, αλλά αντίθετα, υπάρχει “για κάθε τύπο Κινητήρα, η κατάλληλη Συσκευή Υγραεριοκίνησης”.

Στην Υγραεριοκίνηση, οφείλει ο Επαγγελματίας Εγκαταστάτης να επιλέγει την κατάλληλη Συσκευή για κάθε τύπο Κινητήρα. Στην ουσία, το ποιά Συσκευή θα τοποθετηθεί σε ένα αυτοκίνητο, δεν το επιλέγει ούτε ο ιδιοκτήτης (ο οποίος συνήθως επιλέγει το “πιο φθηνό”) ούτε ο Εγκαταστάτης – το τι συσκευή θα τοποθετηθεί, το επιλέγει ο Κινητήρας του Οχήματος.

Αν ο εκάστοτε Επαγγελματίας Εγκαταστάτης, κάνει μια Τεχνική Προσέγγιση σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, επιλέγοντας όχι απλά την Συσκευή που θέλει ο ίδιος να προωθήσει, ούτε την Συσκευή που επιλέγει ο πελάτης του ως “φθηνότερη”, αλλά επιλέγοντας την Συσκευή που καλύπτει τις Προδιαγραφές του Κινητήρα που φέρει το κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά, τότε η μετατροπή του οχήματος σε Υγραεριοκίνητο δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές:

Ένας Εγκαταστάτης Συσκευών Υγραεριοκίνησης, που ενεργεί κατά αυτόν τον τρόπο, επιλέγοντας δηλαδή την κατάλληλη Συσκευή βάση του Κινητήρα που έχει κάθε φορά μπροστά του, δεν θα διστάσει να παρέχει Γραπτή Εγγύηση για τον Κινητήρα και τα Μηχανικά Μέρη του Κινητήρα. Διότι θα γνωρίζει εξ’ αρχής, πως η Συσκευή που θα τοποθετηθεί, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του συγκεκριμένου Κινητήρα.

Σε κάθε περίπτωση που η επιλογή της Συσκευής δεν θα γίνει με το κριτήριο της Τεχνικής Προσέγγισης, αλλά με άλλα κριτήρια (πχ φθηνότερης συσκευής ή πιο εύκολης στην εγκατάσταση), ο ”επαγγελματίας” δεν θα παρέχει Εγγύηση για τον Κινητήρα. Διότι θα γνωρίζει εξ’ αρχής πως η συσκευή που θα τοποθετήσει δεν μπορεί να καλύψει τις προδιαγραφές του Κινητήρα.

Ένας λοιπόν απλός τρόπος για τους Καταναλωτές, για να γνωρίζουν αν η Πρόταση του κάθε Εγκαταστάτη είναι Αξιόπιστη ή όχι, είναι το κριτήριο της Γραπτής Εγγύησης.

Αν μια Πρόταση για μετατροπή του αυτοκινήτου μας σε Υγραεριοκίνητο, δεν συνοδεύεται από Γραπτή Εγγύηση και για τον Κινητήρα, τότε σαφώς αυτή η πρόταση δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη και ολοκληρωμένη.

Από την άλλη, αν ο Εγκαταστάτης παρέχει Γραπτή Εγγύηση και για την Καλή Λειτουργία του Κινητήρα, τότε σαφώς η πρόταση αυτή είναι Αξιόπιστη και Διασφαλισμένη. Ο Εγκαταστάτης μπορεί να διασφαλίσει γραπτώς, πως η μετατροπή που έχει γίνει καλύπτει πλήρως και σε όλο το φάσμα λειτουργίας του Κινητήρα, τις ιδιαίτερε προδιαγραφές και απαιτήσεις του οχήματος.

GAS THEODOROU & Δίκτυο GAS SERVICE

Στο Δίκτυο GAS SERVICE, έχουμε επιλέξει εδώ και χρόνια να τοποθετούμε κατά αποκλειστικότητα τις Κορυφαίες Συσκευές ZAVOLI pure technology. Ο ιταλικός κολοσσός Αεριοκίνησης ZAVOLI pure technology, ανήκει στον Όμιλο M.T.M. και αποτελεί το Τεχνικό Τμήμα του Ομίλου. Διαθέτει για κάθε Τύπο Κινητήρα, συγκεκριμένη Πρόταση τόσο όσο αφορά την Συσκευή που πρέπει να τοποθετηθεί, όσο και την Εγκατάσταση και Ρύθμιση που πρέπει να γίνει. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία ZAVOLI pure technology, διαθέτει Συσκευές Υγραεριοκίνησης για όλους τους τύπους κινητήρων, δίνοντας την δυνατότητα σε εξοικονόμησης που η Υγραεριοκίνηση παρέχει στους κάτοχους κάθε μάρκας και τύπου αυτοκινήτου.

Για αυτό το λόγο, αλλά και μέσω της υψηλής κατάρτισης των Μηχανικών των Συνεργείων GAS SERVICE, η εταιρία μας παρέχει Γραπτή Εγγύηση δύο (2) ετών ή 100.000χλμ η οποία δεν καλύπτει μόνο τα Εξαρτήματα της Συσκευής, αλλά καλύπτει κυρίως και την Καλή Λειτουργία του Κινητήρα.

.
.

.

Τίτλος Περί “Προϋποθέσεις Σωστής Εγκατάστασης Συσκευής Αεριοκίνησης”

Ημερομηνία 15/02/2016

.

Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότεροι κάτοχοι Υγραεριοκίνητων Οχημάτων, επισκέπτονται τα Συνεργεία της GAS SERVICEγια να ζητήσουν Υποστήριξη σε συσκευές Υγραερίου που τοποθέτησαν σε συνεργεία εκτός του Δικτύου μας.

Όλοι αυτοί, έχοντας αντιμετωπίσει μια σωρεία προβλημάτων και δυσλειτουργιών της συσκευής τους, επισκέπτονται τα Συνεργεία μας με σκοπό να τους προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Κριτήρια Σωστής Τοποθέτησης         

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως εμείς οι άνθρωποι της GAS SERVICE, η σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του οχήματος με συσκευή Υγραεριοκίνησης, καθορίζεται από δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες:

 

α) η ποιότητα της Συσκευής Υγραεριοκίνησης

β) η ποιότητα της Εγκατάστασης-Ρύθμισης της Συσκευής Υγραεριοκίνησης από τον Εγκαταστάτη.

 

Οι δύο αυτοί πολύ σημαντικοί παράγοντες, στην ουσία καθορίζουν:

α)αν η Συσκευή συνάδει με τις ανάγκες του συγκεκριμένου Κινητήρα, σε όλο το φάσμα λειτουργίας του

β)αν οι Ρυθμίσεις του Εγκεφάλου του Υγραερίου θα συνάδουν με τις Εργοστασιακές Ρυθμίσεις του Εγκεφάλου της Βενζίνης σε όλο το φάσμα των στροφών του Κινητήρα

Όπως τονίζεται από την πλευρά μας, μετά την Εγκατάσταση μιας Συσκευής Υγραεριοκίνησης σε κάθε όχημα, το όχημα θα πρέπει να διατηρεί τις ίδιες Επιδόσεις και τις ίδιες Τελικές τόσο στο Υγραέριο, όσο έχει και εργοστασιακά στη βενζίνη. Μια Συσκευή που συνάδει με τις απαιτήσεις του Κινητήρα και μια σωστή Ρύθμιση της λειτουργίας της Συσκευής, διασφαλίζει τα παραπάνω.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, τονίζουμε πως η ΕγκατάστασηΔΕΝ τηρεί τις προϋποθέσεις της ορθής Λειτουργίας, με αποτέλεσμα μακροχρόνια ή άμεσα, να παρουσιάσει, στην καλύτερη περίπτωση δυσλειτουργία της Συσκευής Υγραεριοκίνησης, στην χειρότερη ενδεχόμενο πρόβλημα στον Κινητήρα.

 

Τι προτείνουν οι Εταιρίες Παραγωγής Συσκευών Υγραεριοκίνησης

Οι σοβαροί Οίκοι Υγραεριοκίνησης της Παγκόσμιας Αγοράς, αντιλαμβανόμενοι τις διαφορετικές ανάγκες & απαιτήσεις που έχει ο κάθε Κινητήρας, σε σχέση με τους υπόλοιπους, παράγουν και παρέχουν μια πλειάδα Συσκευών, ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε Κινητήρα. Ως εκ τούτου, κάθε brand, κάθε εταιρία, διαθέτει ένα σύνολο Συσκευών και ως Κατασκευαστές, προτείνουν αναλόγως το αυτοκίνητο που έχουμε μπροστά μας, μια συγκεκριμένη Συσκευή η οποία καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι διαφορετικές απαιτήσεις έκαστου Κινητήρα, διαμορφώνουν και διαφορετικές προδιαγραφές των αντίστοιχων προτεινόμενων Συσκευών Υγραεριοκίνησης. Το οποίο φυσιολογικά, διαμορφώνει και διαφορετικό Κοστολόγιο της κάθε Συσκευής και άρα της Εγκατάστασης του κάθε οχήματος ξεχωριστά.

Ένα όχημα για παράδειγμα με Υδραυλικές Βαλβίδες με ένα όχημα με Μηχανικές Βαλβίδες, δεν έχουν τις ίδιες απαιτήσεις στο τρόπο λειτουργίας του Κινητήρα, άρα η Συσκευή που τοποθετείται στο πρώτο όχημα, καλύπτει διαφορετικές προδιαγραφές από τη Συσκευή που τοποθετείται στο δεύτερο όχημα. Αυτές οι διαφορετικές προδιαγραφές, καθορίζουν και τη διαφορά τιμής μεταξύ της Συσκευής που τοποθετείται στο ένα όχημα και της Συσκευής που τοποθετείται στο άλλο όχημα.

Όλοι οι σοβαροί Οίκοι Υγραεριοκίνησης της Παγκόσμιας Αγοράς, διαθέτουν ξεχωριστές Συσκευές, με διαφορετικά Κοστολόγια, για κάθε τύπο Κινητήρα.

 

Τι ισχύει στην Ελληνική Αγορά          

Δυστυχώς, στην Ελληνική Αγορά, παρατηρείται το φαινόμενο μιας άναρχης και χωρίς πίστη στης προδιαγραφές που απαιτούνται ενασχόληση με την Υγραεριοκίνηση. Πολλοί Εγκαταστάτες, προσπαθώντας είτε για λόγους ανταγωνισμού, είτε για λόγους αναδουλειάς, να κερδίσουν “πελάτες”, αδιαφορώντας για το αυτοκίνητο που διαθέτει ο εκάστοτε καταναλωτής.

Έχουν παρατηρηθεί και καταγραφεί πολλές περιπτώσεις που αυτοκίνητα με συγκεκριμένες προδιαγραφές κινητήρων, φέρουν συσκευές Υγραεριοκίνησης που δεν πληρούν ή δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων κινητήρων. Για παράδειγμα, σε ένα όχημα MercedesCompressor, να έχει τοποθετηθεί συσκευή που καλύπτει ιπποδυνάμεις έως 130hp.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι συσκευές υγραεριοκίνησης, στην καλύτερη περίπτωση να υπολειτουργούν (να λειτουργούν δηλαδή έως ένα συγκεκριμένο φάσμα στροφών) ενώ έχουν παρατηρηθεί και δεκάδες περιπτώσεις βλαβών ή ζημιών που έχουν προκαλέσει στους Κινητήρες.

Ως Ειδικοί πάνω στην Υγραεριοκίνηση, γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο, δεν προκύπτει από “έλλειψη γνώσης” ή “ανεπαρκή τεχνογνωσία”, αλλά από καθαρή έλλειψη επαγγελματικής συνείδησης και πίεσης να ”κερδίσουμε τον πελάτη”.

Όταν για παράδειγμα η Συσκευή που τοποθετείται σε έναν Compressor Κινητήρα, καλύπτει τις προδιαγραφές ενός τέτοιου Κινητήρα, είναι λογικό να κοστίζει και περισσότερο από μια Συσκευή που τοποθετείται σε ένα απλό VWPolo. Ακόμη και αν ο ιδιοκτήτης του οχήματος, για δικούς του οικονομικούς λόγους, οι οποίοι τονίζουμε βασίζονται στην άγνοια που πιθανών να έχει για τις επιπτώσεις μια τοποθέτησης λανθασμένης συσκευής στο αυτοκίνητό του, ζητήσει να τοποθετήσει ένα “φθηνότερο” ή “οικονομικότερο” ΚΙΤ, ένας Επαγγελματίας Εγκαταστάτης οφείλει να του εξηγήσει μια βασική και αδιαπραγμάτευτη Αρχή πάνω στην Υγραεριοκίνηση:

Συσκευή δεν επιλέγει ο Πελάτης (σύμφωνα με όσα θέλει να πληρώσει), ούτε ο Εγκαταστάτης (σύμφωνα με όσα θέλει να χρεώσει). Συσκευή επιλέγει ο Κινητήρας.

 

GAS SERVICE- Δίκτυο Συνεργείων Αεριοκίνησης με πίστη στις Τεχνικές Προδιαγραφές       

Το Δίκτυο GAS SERVICE, Επίσημος και Αποκλειστικός Εγκαταστάτης Συσκευών Αεριοκίνησης του Ιταλικού Οίκου ZAVOLI puretechnology, λειτουργεί υπό την αιγίδα της GAS THEODOROU, της πρώτης και μεγαλύτερης εταιρίας Αεριοκίνησης στην Ελλάδα.

 

Το Μοντέλο Λειτουργίας των Συνεργείων του Δικτύου GAS SERVICE, βασίζεται σε τρεις βασικές Αρχές:

α) την πιστή τήρηση των Τεχνικών Προδιαγραφών έκαστης Εγκατάστασης

β) την πιστή τήρηση των Τεχνικών Προδιαγραφών έκαστου Κινητήρα

γ) την πιστή τήρηση των Τεχνικών Οδηγιών της εταιρίας ZAVOLI

Βάση των παραπάνω Αρχών, στο Δίκτυο GAS SERVICE, δεν επιλέγουμε το τι Συσκευή θα προτείνουμε στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο βάση της οικονομικής του δυνατότητας ή διάθεσης, ούτε βεβαίως βάση του κατά τόπους ανταγωνισμού. 

Δεν επιδιώκουμε να είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι καλύτεροι – αυτό προϋποθέτει την τήρηση των παραπάνω τριών βασικών Αρχών.

Αυτές οι Αρχές, μας έχουν οδηγήσει στην πρώτη θέση στις συνειδήσεις όχι μόνο των Πελατών μας, ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν για την μετατροπή, αλλά και στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων καταναλωτών.

Για αυτό το λόγω, κάτοχοι οχημάτων που φέρουν άλλες συσκευές, και αντιμετωπίζουν προβλήματα δυσλειτουργίας των οχημάτων τους, επισκέπτονται τα Συνεργεία μας για να ζητήσουν μια πιο Εξειδικευμένη Άποψη των προβληματισμών τους.

Τις περισσότερες εκ των περιπτώσεως, η Λύση είναι μονόδρομος: Αντικατάσταση της υπάρχουσας μη ποιοτικής (σύμφωνα με τον κινητήρα) συσκευής, με την κατάλληλη για το όχημα Συσκευή Αεριοκίνησης.

Για το λόγω αυτό, η εταιρία μας “τρέχει” το πρόγραμμα Απόσυρσης Παλαιάς Συσκευής.

Σε τέτοιες λοιπόν περιπτώσεις, προτείνουμε στους “ταλαιπωρημένους” ιδιοκτήτες προβληματικών συστημάτων Αεριοκίνησης, να αντικαταστήσουμε την παλιά τους Συσκευή με την Νέα Συσκευή Bora by ZAVOLI, παρέχοντάς τους Γραπτή Εγγύηση για τη Λειτουργία του Κινητήρα και βεβαίως για τα Υλικά που θα τοποθετήσουμε.

Όπως συνηθίζουμε να λέμε, εμείς οι άνθρωποι του Δικτύου GAS SERVICE, η Εγκατάσταση Συσκευής Υγραεριοκίνησης είναι μια πολύ σημαντική εργασία – μιλάμε άλλωστε για επέμβαση στο χώρο καύσης του οχήματος, την καρδιά δηλαδή του Κινητήρα.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για μια τέτοια μετατροπή στον Κινητήρα τους, οφείλουν να προβούν σε μια πολύ σημαντική έρευνα, ώστε να επιλέξουν εκείνη την πρόταση που θα τους διασφαλίσει την επένδυσή τους.

Όσοι εξ αυτών, λανθασμένα έθεσαν εξ’ αρχής ως πρωταρχικό παράγοντα επιλογής το θέμα “Τιμής” και όχι “Ωφέλειας”, σήμερα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να διορθώσουν το λάθος τους.

 

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο GAS SERVICE της περιοχής σας, και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το δικό σας αυτοκίνητο.

.

.


.

.

Λίγα λόγια περί “φθηνής” και “οικονομικής” πρότασης.

Ημερομηνία: 20/12/2016

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως η Υγραεριοκίνηση είναι κάτι πολύ απλό για το αυτοκίνητο, και πως η επιλογή Συνεργείου ή Συσκευής θα πρέπει να γίνεται βάση της τιμής (κόστος) της Εγκατάστασης.

Βεβαίως, είναι πολλοί και αυτοί που μετάνιωσαν για την βεβιασμένη επιλογή τους, μιας και το αυτοκίνητό τους δεν μπόρεσε ποτέ να δουλέψει σωστά στο Υγραέριο.

Αρκετοί μάλιστα εξ αυτών, αντιμετώπισαν δεκάδες προβλήματα με το σύστημα υγραερίου που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητό τους, με αποτέλεσμα να επιλέξουν να μην κινούνται με υγραέριο.

Ποιά είναι η θέση της GAS THEODOROU για τα παραπάνω;

Η Υγραεριοκίνηση είναι μια πάρα πολύ σοβαρή επέμβαση πάνω στον Κινητήρα του αυτοκινήτου. Η επέμβαση αυτή γίνεται κυρίως στο χώρο καύσης του αυτοκινήτου, δηλαδή στην “καρδιά” του κινητήρα κάτι που καθιστά την εγκατάσταση συσκευής Υγραεριοκίνησης μια εργασία που απαιτεί πολύ καλή γνώση του αντικειμένου αλλά και πολύ ποιοτικά υλικά-εξαρτήματα.

Εδώ και τόσα χρόνια (από το 1974), η GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE, έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε μόνο τις κορυφαίες συσκευές Υγραεριοκίνησης της ZAVOLI puretechnology. Ο λόγος είναι πολύ ξεκάθαρος: η εταιρίαZAVOLI παρέχει συγκεκριμένο ΚΙΤ για κάθε τύπο κινητήρα, ώστε να διασφαλίζεται πως αναλόγως το αυτοκίνητο που έχουμε μπροστά μας, διατίθεται η κατάλληλη συσκευή η οποία καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε κινητήρα ξεχωριστά.

Σε αυτό το θέμα, όπως γίνεται κατανοητό, δεν τίθεται θέμα Τιμής ΚΙΤ αλλά Αξίας ΚΙΤ.
Ένα φθηνό ΚΙΤ μπορεί να μας κοστίσει στην πράξη πολύ ακριβά, ενώ ένα ακριβό ΚΙΤ μπορεί να είναι σαφώς οικονομικότερη επιλογή.

Η GAS THEODOROU δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των Συσκευών Υγραεριοκίνησης που τοποθετεί για αυτό το λόγο και έχει συνάψει σχέση Αποκλειστικής Αντιπροσώπευσης για τη ZAVOLIσε Ελλάδα και Κύπρο.

Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι ο παράγοντας της Εγγύησης μιας Εγκατάστασης.

Συχνά, οι καταναλωτές μένουν ικανοποιημένοι όταν ακούνε από τον τάδε εγκαταστάτη πως “σου δίνω και εγγύηση”. Μένοντας σε αυτό, θεωρούν πως εφόσον μου δίνουν εγγύηση, άρα η συσκευή δεν πρόκειται να μου βγάλει κανένα πρόβλημα.

Αυτό όμως που οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν, αλλά και οι περισσότεροι εγκαταστάτες δεν αναφέρουν, είναι πως οι εγγυήσεις που δίνουν ορισμένοι στην αγορά της Υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα αφορούν μόνο το σύστημα, δηλαδή τα εξαρτήματα του ΚΙΤ.

Συγκεκριμένα, εγγύηση εξαρτημάτων αφορά μόνο περιπτώσεις που κάποιο εξάρτημα χαλάσει ή υπολειτουργεί.

Όπως όμως είπαμε παραπάνω, η Υγραεριοκίνηση αφορά επέμβαση στο χώρο καύσης του Κινητήρα. Άρα, ενδέχεται κάποιο εξάρτημα να μην χαλάσει αλλά είτε λόγω λάθος ρύθμισης είτε λόγω μη συμβατότητας με το κινητήρα μας, αυτός να παρουσιάσει προβλήματα ή βλάβες.

Σε αυτή την περίπτωση, η εγγύηση εξαρτημάτων δεν καλύπτει κανέναν καταναλωτή. Ο εκάστοτε εγκαταστάτης θα διαγνώσει πως τα εξαρτήματα δεν υπολειτουργούν και θα…σφυρίξει αδιάφορα για την τυχών βλάβη που ενδέχεται να προκάλεσε η δική του τοποθέτηση ή η μη συμβατότητα του ΚΙΤ που τοποθέτησε στο αυτοκίνητο.

Έτσι, ο καταναλωτής θα μείνει απλά με την δυσαρέσκεια της λανθασμένης του επιλογής, η οποία στην ουσία του κόστισε πολύ παραπάνω από ότι αρχικά θεωρούσε.

Η GAS THEODOROU, ακριβώς επειδή δεν διαπραγματεύεται τι Συσκευή θα τοποθετήσει σε κάθε αυτοκίνητο, αλλά επιμένει στο ποιά Συσκευή συνάδει με τις απαιτήσεις του κάθε Κινητήρα, δύναται να παρέχει Γραπτή Εγγύηση όχι μόνο για τα Εξαρτήματα, αλλά και για τη Καλή Λειτουργία του Κινητήρα έκαστου οχήματος που μετατρέπουμε σε Υγραεριοκίνητο.

Με αυτό το τρόπο διασφαλίζουμε κάθε καταναλωτή που επιλέγει την Πρόταση της GAS THEODOROU και του Δικτύου GAS SERVICE για την επιλογή του.

Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας των συσκευών ZAVOLI με την ορθή και διασφαλισμένη εγκατάσταση της Συσκευής από τους μηχανικούς μας (κάτι που διασφαλίζεται με την Γραπτή μας Εγγύηση) εξασφαλίζει τους πελάτες του Δικτύου μας τόσο όσο αφορά την Καλή Λειτουργία της Συσκευής, όσο και την Καλή Λειτουργία του Κινητήρα του αυτοκινήτου τους.

Όπως συνηθίζουμε να λέμε εμείς οι άνθρωποι της GAS SERVICE, μπορεί η δική μας πρόταση να μην είναι η φθηνότερη της αγοράς, αλλά σίγουρα είναι η πιο οικονομική πρόταση.

Η εταιρία μας, δύναται να εγγυηθεί Γραπτώς για κάθε Εγκατάσταση, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους που επιλέγουν την δική μας Ολοκληρωμένη Πρόταση, να καρπωθούν τα οφέλη της Υγραεριοκίνησης χωρίς καμία μα καμία επιφύλαξη.

Ενημερωθείτε για την Ολοκληρωμένη Πρόταση της GAS THEODOROU και του Δικτύου GAS SERVICE και συγκρίνεται την δική μας πρόταση με τις προτάσεις των άλλων – η επιλογή σας θα είναι μονόδρομος.


 

tuning_thess