Μάθετε για την υγραεριοκίνηση

υγραεριοκίνηση Αττική
Η υγραεριοκίνηση είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας. Χρησιμοποιείται για την κίνηση οχημάτων από την δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη, επίσημα από το 1981 στην Ελλάδα για τα ΤΑΞΙ και από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων.
 
Χρησιμοποιείται πια από χιλιάδες αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο, και χαρακτηρίζεται από το μεγάλο βαθμό ασφάλειας, μιας και έως σήμερα δεν έχει καταγραφεί ατύχημα από υγραέριο, σε αντίθεση με άλλα καύσιμα.
 
Τα πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης είναι:
α) Μεγάλη Οικονομία στο Κόστος Κίνησης: 45%-50%  φθηνότερο καύσιμο από την τιμή της Βενζίνης.
 
β) Τα ίδια χιλιόμετρα:  Εάν κάποιο όχημα απαιτεί 10 lit/100km με τη βενζίνη, με το υγραέριο απαιτεί 10,5 lit/100 km.
Μειώνετε το κόστος μετακίνησης στο μισό!!!!!
γ) Μακροζωία του κινητήρα και του καταλύτη:
Λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως η βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Επιτυγχάνεται έτσι και οικονομία στα SERVICE.
δ) Ίδιες επιδόσεις με τη Βενζίνη:
Η σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης ZAVOLI εξασφαλίζει τις ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα)
 
ε) Ασφάλεια:
Η πίεση του υγραερίου στο ρεζερβουάρ είναι 2-3 ατμόσφαιρες ενώ οι προδιαγραφές των δεξαμενών είναι 30 ατμόσφαιρες. Πέραν των απαραίτητων πιστοποιήσεων των δεξαμενών, η ασφάλεια επιτυγχάνεται με:
• Ασφαλιστικό Υπερβολικής Πίεσης
• Αντεπίστροφη Βαλβίδα
• Δύο (2) Ηλεκτροβαλβίδες
• Βαλβίδα Υπερβολικής Ροής
• Αεροστεγές Περικάλυμμα,
τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή και ασφαλή λειτουργία.
 
Επίσημα Crash Test, αποδεικνύουν πως σε οποιαδήποτε περίπτωση σύγκρουσης, φωτιάς ή ανατροπής του οχήματος, η εγκατάσταση του υγραερίου παραμένει ανέπαφη, διασφαλίζοντας το υγραέριο.
 
στ) Μεγαλύτερη αυτονομία:
Με την υγραεριοκίνηση έχετε πλέον 2 ρεζερβουάρ καυσίμων (υγραέριο + βενζίνη). Εξασφαλίζετε, επομένως, μεγαλύτερη αυτονομία στις μετακινήσεις σας.
 ζ) Καθαρότερο περιβάλλον:
H υγραεριοκίνηση είναι η φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης. Λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι σχεδόν μηδενικές. Ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, υπάρχει κρατική επιδότηση για τη μετατροπή των βενζινοκίνητων οχημάτων σε υγραεριοκίνητα για λόγους Οικολογίας, ενώ σε αρκετές χώρες, τα υγραεριοκίνητα οχήματα ΔΕΝ έχουν extra Τέλη Κυκλοφορίας.
 
η) Τοποθετείται σε όλα τα αυτοκίνητα:
Οι συσκευές υγραεριοκίνησης ZAVOLI διαθέτουν ειδικό λογισμικό για κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας τις ίδιες επιδόσεις με τις εργοστασιακές. Επιπλέον, η μεγάλη γκάμα δεξαμενών της Gas Service δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης υγραεριοκίνησης σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.
Η εταιρία ZAVOLI pure technology και η GAS THEODOROU, ο Επίσημος και Αποκλειστικός Αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα και στην Κύπρο, διαθέτουν Συσκευές για κάθε τύπο Κινητήρα, καλύπτωντας τις ανάγκες κάθε οχήματος. Διαθέτονται Συσκευές για Full Injection, Direct Injection, Υβριδικά αλλά και βεβαίως για παλαιότερου τύπου Κινητήρες (Single Point – Carburator)
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ.
Η Υγραεριοκίνηση σήμερα είναι η πιο ενδεδειγμένη Πρόταση Εναλλακτικού Καυσίμου για κάθε όχημα που διανύει χιλιόμετρα.
Με τη Τιμή της Βενζίνης να έχει φτάσει στα ύψη, η Εγκατάσταση Συσκευής Υγραεριοκίνησης στο όχημά μας, είναι η μοναδική επένδυση που μπορούμε να κάνουμε, η οποία από την πρώτη ημέρα θα ξεκινήσει να μας…επιστρέφει χρήματα.
 
 
Η Υγραεριοκίνηση σήμερα είναι η πιο ενδεδειγμένη Πρόταση Εναλλακτικού Καυσίμου για κάθε όχημα που διανύει χιλιόμετρα.
Με τη Τιμή της Βενζίνης να έχει φτάσει στα ύψη, η Εγκατάσταση Συσκευής Υγραεριοκίνησης στο όχημά μας, είναι η μοναδική επένδυση που μπορούμε να κάνουμε, η οποία από την πρώτη ημέρα θα ξεκινήσει να μας…επιστρέφει χρήματα.