Νέα

υγραεριοκίνηση Αττική, autogas attiki,ygraeriokinisi

Νέοι Εγχυτές (Μπεκ) Αερίου PANJET

 

Ο ιταλικός κολοσσός Αεριοκίνησης ZAVOLI pure technology, συνεχίζει να καινοτομεί στην τεχνολογία Αεριοκίνησης. Οι νέοι Εγχυτές Αερίου PANJET , Εγχυτές Τύπου Injection, είναι εδώ και μας δείχνουν το μέλλον της Αεριοκίνησης (Υγραεριοκίνηση και Φυσικό Αέριο Κίνησης).

 

Περισσότερα…


 

Νέος Εγκέφαλος Bora S-32

Το μέλλον είναι εδώ.

Ο ιταλικός κολοσσός Αεριοκίνησης ZAVOLI pure technology, ακόμη μια φορά δείχνει το μέλλον στην τεχνολογία Αεριοκίνησης.

 

Περισσότερα…

 

 


.

Εσύ θα ‘‘καταπιείς’’ ξανά την νέα αύξηση της βενζίνης!

Από την 1η Ιανουαρίου 2017, ο νέος φόρος ειδικής κατανάλωσης που επιβλήθηκε στα καύσιμα, εκτόξευσε τις τιμές των καυσίμων κίνησης στα ύψη.

Ήδη τις πρώτες ημέρες, στα περισσότερα Πρατήρια Καυσίμων η τιμή της Αμόλυβδης έφτασε στα επίπεδα του 1,52-1,55€/lt, με τους αναλυτές να θεωρούν πως η αύξηση θα σταματήσει περίπου στο 1,58-160€/lt.

 

Περισσότερα…

 

 


.

.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της GAS THEODOROU στην Έκθεση Αντίκας Αυτοκινήτου που έλαβε χώρα 22-25/04 στο MEC Παιανίας.
Το μεγάλο δώρο που κλήρωνε η εταιρία μας, μια Εγκατάσταση Συσκευής Υγραεριοκίνησης νέας γενεάς Bora by Zavoli εντελώς δωρέαν για τον νικητή, καθώς και οι μεγάλες προσφορές που παρείχε κατά την διάρκεια της Έκθεσης προς κάθε ενδιαφερόμενο, μετέτρεψαν το Περίπτερο της GAS THEODOROU
σε σημείο αναφοράς της Έκθεσης.
 
Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες παρουσιάσεις της GAS THEODOROU και του Δικτύου GAS SERVICE ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.
 
ygraeriokinisi_1
ygraeriokinisi_2
ygraeriokinisi_5

.


.

H GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE Αττικής, συμμετέχουν στην 5η Autogas-CNG Expo στο Περιστέρι.
Στο καινοτόμο Περίπτερο της GAS THEODOROU και του Δικτύου GAS SERVICE Αττικής, μπορείτε να πληροφορηθείτε για το CNG, το νέο εναλλακτικό Καύσιμο Κίνησης οχημάτων, καθώς και για τις εναλλακτικές Δεξαμενών CNG που διαθέτει η εταιρία μας.
Συγχρόνως, παρουσιάζουμε τις Νέες Συσκευές Υγραεριοκίνησης και Φυσικού Αερίου Κίνησης Bora by ZavoliΣυσκευές Τελευταίας Γενεάς, με φανταστικές Προσφορές για κάθε τύπο κινητήρα.
 Σας περιμένουμε στο Περίπτερο 101, στην Αίθουσα Α’ το τριήμερο 17-19 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

 

 

 


 

Η GAS THEODOROU και τα Συνεργεία GAS SERVICEΑττικής, συμμετέχουν στην 5η Autogas & CNG Expo, στο Περιστέρι, από 17 έως 19 Απριλίου 2015.
Θα μας βρείτε στο Περίπτερο 101, στην Αίθουσα Α’.