Νέοι Εγχυτές (Μπεκ) Αερίου PANJET

Νέοι Εγχυτές (Μπεκ) Αερίου PANJET

taxitita

Ο ιταλικός κολοσσός Αεριοκίνησης ZAVOLI pure technology, συνεχίζει να καινοτομεί στην τεχνολογία Αεριοκίνησης. Οι νέοι Εγχυτές Αερίου PANJET , Εγχυτές Τύπου Injection, είναι εδώ και μας δείχνουν το μέλλον της Αεριοκίνησης (Υγραεριοκίνηση και Φυσικό Αέριο Κίνησης).

Με χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν τους βασικούς στόχους της ιταλικής εταιρίας (ίδιες επιδόσεις-ίδιες τελικές) αλλά και με καινοτόμα εσωτερική διατομή που απαντούν στις απαιτήσεις των πλέον απαιτητικών κινητήρων, οι Νέοι Εγχυτές PANJET χαρακτηρίζονται από την δυνατότητα λειτουργίας σε πολύ υψηλές ταχύτητες , επιτυγχάνοντας πλέον τις ίδιες επιδόσεις με τα υψηλά ανοίγματα των Μπεκ Βενζίνης στις υψηλές στροφές. Για αυτό το λόγο και επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση στον χρήστη, εφόσον η κατανάλωση βελτιώνεται αισθητά.

Οι Νέοι Εγχυτές είναι καθαρά Μπεκ, σαν τα Μπεκ της βενζίνης. Δεν αποτελούνται εσωτερικά από εμβολάκια ή κινούμενα μέρη (ηλεκτροβαλβίδες), προσδίδοντας συγχρόνως μεγαλύτερη μακροζωΐα από τα συμβατικά Μπεκ, διότι δεν επιδέχονται διάβρωση λόγω χρόνιας χρήσης ή κακής ποιότητας καυσίμου.

Εγγύηση 100.000χλμ ανεξαρτήτως ετών χρήσης

Για τους νέους Εγχυτές PANJET, η εταιρία GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE, παρέχει εγγύηση 100.000χλμ ανεξαρτήτως ετών χρήσης.

Με μια απλή επιπρόσθετη Εργασία Καθαρισμού των Εγχυτών κάθε 40.000χλμ ή δύο (2) Εργασίες Συντήρησης, με ένα μικρό κόστος, παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση για 100.000χλμ από την τοποθέτησή τους, ανεξαρτήτως ετών χρήσης.

 

Επιστροφή στα ’’Νέα’’