Βρείτε την συσκευή που σας ταιριάζει

 

Τα Συστήματα Αεριοκίνησης ZAVOLI, που στην Ελλάδα τοποθετούνται επίσημα και υποστηρίζονται μόνο από το δίκτυο GAS SERVICE®, εκφράζουν την πιο σύγχρονη και πιο αξιόπιστη τεχνολογία στην αεριοκίνηση.

Κατά την τοποθέτηση συστήματος αεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας δεν αλλάζει και δεν αφαιρείται τίποτα. Απλά προστίθενται κάποια εξαρτήματα, δίνοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και το αέριο καύσιμο (Υγραέριο ή Φυσικό Αέριο).

Γίνεται, δηλαδή, απλή προσθήκη, χωρίς καμία απολύτως μετατροπή.

Τα σύγχρονα Συστήματα Αεριοκίνησης της ZAVOLI χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες, που προσαρμόζονται στις αντίστοιχες κατηγορίες κινητήρων.

Πολλαπλού Ψεκασμού (Multipoint Injection):  Τοποθετούνται ειδικά μπεκ αερίου, χωριστά σε κάθε κύλινδρο, όπως ακριβώς στη βενζίνη, τα οποία τροφοδοτούν τον κάθε κύλινδρο χωριστά με την απαραίτητη ποσότητα καυσίμου. Η λειτουργία των μπεκ του αερίου, καθοδηγείται από τον εγκέφαλο του αερίου, δίνοντας τις αντίστοιχες εντολές όπως και ο εγκέφαλος της βενζίνης, επιτυγχάνοντας έτσι την τέλεια λειτουργία του κινητήρα με αέριο, όπως ακριβώς και στη βενζίνη. Το Σύστημα (ΚΙΤ) στoυς MultiPoint Injection Κινητήρες, περιλαμβάνει επίσης τις απαραίτητες «πλεξούδες» διακοπής λειτουργίας των μπεκ της βενζίνης, όσο και ειδικούς τύπους emulatore (προσποιητές ενίσχυσης), οι οποίοι διασφαλίζουν την ίδια ακριβώς λειτουργία του κινητήρα και με τα δύο καύσιμα  (Βενζίνη – Aέριο).

Άμεσου Ψεκασμού (Direct Injection): Τα Συστήματα για Άμεσου Ψεκασμού Κινητήρες είναι παρόμοια με αυτή των Πολλαπλού Ψεκασμού, με διαφορές ως προς το λογισμικό και τις ηλεκτρονικές εντολές στον εγκέφαλο (ECU) του Aερίου. Τα Συστήματα (KITS) του Aερίου είναι εξειδικευμένα για κάθε τύπο κινητήρα ξεχωριστά, ώστε να εφαρμόζονται τέλεια στις προδιαγραφές του κατασκευαστή, χαρίζοντας τα πλεονεκτήματα του άμεσου ψεκασμού και στο Aέριο.

Υβριδικά: Τα Συστήματα για Hybrid είναι παρόμοια με αυτή των Πολλαπλού Ψεκασμού. Το μόνο που αλλάζει είναι οι εντολές του λογισμικού στον εγκέφαλο του Aερίου, έτσι ώστε η λειτουργία του κινητήρα να είναι ακριβώς η ίδια είτε με το Aέριο, είτε με τη βενζίνη. Τα υβριδικά αυτοκίνητα, κινούνται με Aέριο μόνο τις στιγμές που θα χρησιμοποιούσαν βενζίνη. Η υπόλοιπη λειτουργία τους, παραμένει η ίδια.

Η μετατροπή διαρκεί 2-3 ημέρες (ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου)

Η συντήρηση της συσκευής γίνεται κάθε 20.000 km ή 12 μήνες από το προηγούμενο service. (βλέπε στο Πεδίο ¨Συντήρηση¨)

 

 

Συσκευές ZAVOLI 

    
H GAS THEODOROU© και το Δίκτυο GAS SERVICE®, διαθέτουν για την ελληνική αγορά τις πλέον ποιοτικές λύσεις με τις Συσκευές ZAVOLI. Στη γκάμα της εταιρίας μπορείτε να βρείτε:

     Σειρά Συστημάτων για Multipoint Injection BORA by ZAVOLI 8ης γενεάς. Νέα Τεχνογνωσία, Νέες Δυνατότητες. Καινούριος Αναβαθμισμένος Εγκέφαλος (ECU) Aερίου Bora  – καινούριοι Αναβαθμισμένοι Εγχυτές (Μπεκ) Αερίου PANJET, παρέχουν νέες δυνατότητες και τη μέγιστη ωφέλεια σε κάθε τύπο κινητήρα.

     . Σειρά Συστημάτων για Multipoint Injection BORA by ZAVOLI LINEA. Η οικονομική σειρά Συστημάτων της ZAVOLI, με τον κορυφαίο Εγκέφαλο BORA και μπεκ ZAVOLI LINEA ZV37, τώρα σε  ΤΙΜΗ ΣΟΚ!!!!

     Σειρά Συστημάτων για Άμεσου Ψεκασμού Κινητήρες (Direct Injection) ALISEIBORA Direct, με νέο Λογισμικό και απίστευτη οικονομία και για τους νέους Κινητήρες Άμεσου Ψεκασμού.

     Συσκευές ZAVOLI για κινητήρες Μονού Ψεκασμού και Καρμπυρατέρ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές ZAVOLI, πατήστε στα Banner που ακολουθούν.

 

Συντήρηση Συσκευών Υγραεριοκίνησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνήστε με το:  info@autogasattiki.gr