ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

 

Συντήρηση Συστημάτων Αεριοκίνησης (Υγραεριοκίνηση – Φυσικό Αέριο Κίνησης) στην GAS THEODOROU.

Η εταιρία GAS THEODOROU  παρέχει υπηρεσίες Συντήρησης-Επισκευής σε όλα τα συστήματα Αεριοκίνησης.

5 λόγοι για να επιλέξεις την GAS THEODOROU για την συντήρηση-Service του Συστήματος Αεριοκίνησης (LPG-CNG) του αυτοκινήτου σου:

 

Περισσότερα…


 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ

Η σωστή Συντήρηση της Συσκευής μας, διασφαλίζει την καλή λειτουργία της, άρα διασφαλίζει τη καλή λειτουργία του Κινητήρα μας με το Εναλλακτικό Καύσιμο που έχουμε επιλέξει (Υγραέριο ή Φυσικό Αέριο Κίνησης).

Η Συντήρηση της Συσκευής μας, πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις Εντολές του Κατασκευαστή της Συσκευής και βεβαίως μόνο σε Εξουσιοδοτημένο από τον Κατασκευαστή της Συσκευής Συνεργείο/Μηχανικό.

Κάθε Εγκατάσταση Συσκευής Αεριοκίνησης ZAVOLI pure technology, συνοδεύεται από ένα Εγχειρίδιο Εγγύησης-Συντήρησης που φέρει έναν Μοναδικό Σειριακό Αριθμό για κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εγχειρίδιο Εγγύησης εδώ)

Βάση του Εγχειριδίου Συντήρησης της ZAVOLI και της GAS THEODOROU, η Συντήρηση της Συσκευής γίνεται κάθε 20.000χλμ ή κάθε 12 μήνες από το προηγούμενο service.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τον περιληπτικό Πίνακα Συντήρησης της Συσκευής ZAVOLI, όπως άλλωστε αναφέρεται και στο Εγχειρίδιο Εγγύησης-Συντήρησης που συνοδεύει κάθε Εγκατάσταση.

 

Περισσότερα…