Ενημερωθείτε για τη Gas Service

 

After-Sale-Service

 

Η GAS THEODOROU, πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρία Αεριοκίνησης , δημιούργησε το Δίκτυο GAS SERVICE, ένα Δίκτυο Συμβεβλημένων και Πιστοποιημένων Συνεργείων Εγκατάστασης και Συντήρησης Συσκευών Υγραεριοκίνησης.
Με την εμπειρία τόσων δεκαετιών, η GAS THEODOROU, εκπαιδεύει και πιστοποιεί Συνεργεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και κύριο Στόχο και Σκοπό την από κοινού Παροχή ενός Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσιών πάνω στην Υγραεριοκίνηση.
 
Το Δίκτυο GAS SERVICE αποτελείται από Εξουσιοδοτημένα από την GAS THEODOROU Συνεργεία Εγκατάστασης-Συντήρησης Συσκευών Αεριοκίνησης σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο.
 
Το Μοντέλο Λειτουργίας της GAS THEODOROU και των Συνεργείων του Δικτύου GAS SERVICE βασίζεται στις εξής Αρχές:
 
α) Πιστή Τήρηση των Τεχνικών Οδηγιών της GAS THEODOROU σε θέματα Εγκατάστασης & Συντήρησης Συσκευών Αεριοκίνησης
β) Κοινή Τιμολογιακή Πολιτική σε όλα τα Συνεργεία του Δικτύου
γ) κοινό After Sale Service σε όλους τους πελάτες του Δικτύου
δ) κατά αποκλειστικότητα Τοποθέτηση Συσκευών ZAVOLI pure technology
Κύριο μέλημά μας, να παρέχουμε το ασυναγώνιστο Πακέτο Ολοκληρωμένων Λύσεων πάνω στην Αεριοκίνηση, σε όλους τους πελάτες του Δικτύου, μέσω:

 

 

Κοινού Book Service με μοναδικό Serial Number για κάθε αυτοκίνητο, το οποίο μετατρέπει τον πελάτη κάθε Συνεργείου, σε πελάτη όλο του Δικτύου της GAS SERVICE
 
 
-Κοινή Εγγύηση σε όλο το Δίκτυο – η Εγγύηση ισχύει για όλα τα Συνεργεία μας, και όχι μόνο στο Συνεργείο Αρχικής Εγκατάστασης
 
-Κοινό After Sale Service  σε όλο το Δίκτυο.
Με τα παραπάνω, ο πελάτης του Δικτύου GAS SERVICE μπορεί να νιώθει σίγουρος και ασφαλής με την επιλογή του, μιας και η Εγγύησή του, προεκτείνεται σε όλα τα Συνεργεία του Δικτύου.
 
Ασχέτως πόσο μακριά από την έδρα του, βρίσκεται ένας πελάτης της GAS SERVICE, γνωρίζει πως δίπλα του, υπάρχει ένα Εξειδικευμένο Συνεργείο του Δικτύου, το οποίο δύναται να του καλύψει κάθε ανάγκη, όταν και εφόσον αυτή παρουσιαστεί.
 
Όλοι οι μηχανικοί του Δικτύου GAS SERVICE έχουν λάβει την ίδια Εκπαίδευση και την ίδια Τεχνογνωσία, ώστε να μπορούν όλοι να παρέχουν τις ίδιου επιπέδου Υπηρεσίες, χωρίς κανένα προβληματισμό για τον ιδιοκτήτη του οχήματος.
Συγχρόνως, μέσω συχνών Σεμιναρίων Εκπαίδευσης τόσο στο Τεχνικό όσο και στο Εμπορικό επίπεδο, η ποιότητα Υπηρεσιών μας αναβαθμίζεται και εξελίσσεται πάντα πιστή στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.
Μπες στο Χάρτη του Δικτύου (http://www.autogas.gr/all-gas-service/) και βρες το πλησιέστερο GAS SERVICE της περιοχής σου.

 

Κατέβασε την Εφαρμογή autogas.gr για  IPhone ή για Adroid
για να μπορείς να εντοπίζεις τα πλησιέστερα Συνεργεία GAS SERVICE από το κινητό σου, όπου και να βρίσκεσαι.