Λίγα λόγια περί “φθηνής” και “οικονομικής” πρότασης

 

Ημερομηνία: 20/12/2016

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως η Υγραεριοκίνηση είναι κάτι πολύ απλό για το αυτοκίνητο, και πως η επιλογή Συνεργείου ή Συσκευής θα πρέπει να γίνεται βάση της τιμής (κόστος) της Εγκατάστασης.

Βεβαίως, είναι πολλοί και αυτοί που μετάνιωσαν για την βεβιασμένη επιλογή τους, μιας και το αυτοκίνητό τους δεν μπόρεσε ποτέ να δουλέψει σωστά στο Υγραέριο.

Αρκετοί μάλιστα εξ αυτών, αντιμετώπισαν δεκάδες προβλήματα με το σύστημα υγραερίου που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητό τους, με αποτέλεσμα να επιλέξουν να μην κινούνται με υγραέριο.

Ποιά είναι η θέση της GAS THEODOROU για τα παραπάνω;

Η Υγραεριοκίνηση είναι μια πάρα πολύ σοβαρή επέμβαση πάνω στον Κινητήρα του αυτοκινήτου. Η επέμβαση αυτή γίνεται κυρίως στο χώρο καύσης του αυτοκινήτου, δηλαδή στην “καρδιά” του κινητήρα κάτι που καθιστά την εγκατάσταση συσκευής Υγραεριοκίνησης μια εργασία που απαιτεί πολύ καλή γνώση του αντικειμένου αλλά και πολύ ποιοτικά υλικά-εξαρτήματα.

Εδώ και τόσα χρόνια (από το 1974), η GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE, έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε μόνο τις κορυφαίες συσκευές Υγραεριοκίνησης της ZAVOLI puretechnology. Ο λόγος είναι πολύ ξεκάθαρος: η εταιρίαZAVOLI παρέχει συγκεκριμένο ΚΙΤ για κάθε τύπο κινητήρα, ώστε να διασφαλίζεται πως αναλόγως το αυτοκίνητο που έχουμε μπροστά μας, διατίθεται η κατάλληλη συσκευή η οποία καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε κινητήρα ξεχωριστά.

Σε αυτό το θέμα, όπως γίνεται κατανοητό, δεν τίθεται θέμα Τιμής ΚΙΤ αλλά Αξίας ΚΙΤ.
Ένα φθηνό ΚΙΤ μπορεί να μας κοστίσει στην πράξη πολύ ακριβά, ενώ ένα ακριβό ΚΙΤ μπορεί να είναι σαφώς οικονομικότερη επιλογή.

Η GAS THEODOROU δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των Συσκευών Υγραεριοκίνησης που τοποθετεί για αυτό το λόγο και έχει συνάψει σχέση Αποκλειστικής Αντιπροσώπευσης για τη ZAVOLIσε Ελλάδα και Κύπρο.

Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι ο παράγοντας της Εγγύησης μιας Εγκατάστασης.

Συχνά, οι καταναλωτές μένουν ικανοποιημένοι όταν ακούνε από τον τάδε εγκαταστάτη πως “σου δίνω και εγγύηση”. Μένοντας σε αυτό, θεωρούν πως εφόσον μου δίνουν εγγύηση, άρα η συσκευή δεν πρόκειται να μου βγάλει κανένα πρόβλημα.

Αυτό όμως που οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν, αλλά και οι περισσότεροι εγκαταστάτες δεν αναφέρουν, είναι πως οι εγγυήσεις που δίνουν ορισμένοι στην αγορά της Υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα αφορούν μόνο το σύστημα, δηλαδή τα εξαρτήματα του ΚΙΤ.

Συγκεκριμένα, εγγύηση εξαρτημάτων αφορά μόνο περιπτώσεις που κάποιο εξάρτημα χαλάσει ή υπολειτουργεί.

Όπως όμως είπαμε παραπάνω, η Υγραεριοκίνηση αφορά επέμβαση στο χώρο καύσης του Κινητήρα. Άρα, ενδέχεται κάποιο εξάρτημα να μην χαλάσει αλλά είτε λόγω λάθος ρύθμισης είτε λόγω μη συμβατότητας με το κινητήρα μας, αυτός να παρουσιάσει προβλήματα ή βλάβες.

Σε αυτή την περίπτωση, η εγγύηση εξαρτημάτων δεν καλύπτει κανέναν καταναλωτή. Ο εκάστοτε εγκαταστάτης θα διαγνώσει πως τα εξαρτήματα δεν υπολειτουργούν και θα…σφυρίξει αδιάφορα για την τυχών βλάβη που ενδέχεται να προκάλεσε η δική του τοποθέτηση ή η μη συμβατότητα του ΚΙΤ που τοποθέτησε στο αυτοκίνητο.

Έτσι, ο καταναλωτής θα μείνει απλά με την δυσαρέσκεια της λανθασμένης του επιλογής, η οποία στην ουσία του κόστισε πολύ παραπάνω από ότι αρχικά θεωρούσε.

Η GAS THEODOROU, ακριβώς επειδή δεν διαπραγματεύεται τι Συσκευή θα τοποθετήσει σε κάθε αυτοκίνητο, αλλά επιμένει στο ποιά Συσκευή συνάδει με τις απαιτήσεις του κάθε Κινητήρα, δύναται να παρέχει Γραπτή Εγγύηση όχι μόνο για τα Εξαρτήματα, αλλά και για τη Καλή Λειτουργία του Κινητήρα έκαστου οχήματος που μετατρέπουμε σε Υγραεριοκίνητο.

Με αυτό το τρόπο διασφαλίζουμε κάθε καταναλωτή που επιλέγει την Πρόταση της GAS THEODOROU και του Δικτύου GAS SERVICE για την επιλογή του.

Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας των συσκευών ZAVOLI με την ορθή και διασφαλισμένη εγκατάσταση της Συσκευής από τους μηχανικούς μας (κάτι που διασφαλίζεται με την Γραπτή μας Εγγύηση) εξασφαλίζει τους πελάτες του Δικτύου μας τόσο όσο αφορά την Καλή Λειτουργία της Συσκευής, όσο και την Καλή Λειτουργία του Κινητήρα του αυτοκινήτου τους.

Όπως συνηθίζουμε να λέμε εμείς οι άνθρωποι της GAS SERVICE, μπορεί η δική μας πρόταση να μην είναι η φθηνότερη της αγοράς, αλλά σίγουρα είναι η πιο οικονομική πρόταση.

Η εταιρία μας, δύναται να εγγυηθεί Γραπτώς για κάθε Εγκατάσταση, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους που επιλέγουν την δική μας Ολοκληρωμένη Πρόταση, να καρπωθούν τα οφέλη της Υγραεριοκίνησης χωρίς καμία μα καμία επιφύλαξη.

Ενημερωθείτε για την Ολοκληρωμένη Πρόταση της GAS THEODOROU και του Δικτύου GAS SERVICE και συγκρίνεται την δική μας πρόταση με τις προτάσεις των άλλων – η επιλογή σας θα είναι μονόδρομος.