Υγραεριοκίνηση ενημέρωση από την Gas Theodorou

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ AUTOGAS
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ GAS THEODOROU
Η GAS THEODOROU, πρωτοπόρος εταιρεία Υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα, με εμπειρία από το 1974, πρωτοστατεί συνεχώς τόσο στην εξέλιξη και την ανάπτυξη της Αγοράς AUTOGAS στη χώρα, όσο κυρίως στην λεπτομερή ενημέρωση των καταναλωτών για τα Οφέλη αλλά και τα Μυστικά της ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ.
Ακριβώς για αυτό το λόγο, η εταιρία μας σπεύδει να ενημερώσει για τα εξής:
1.       Η ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ είναι μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο Κινητήρα του Οχήματος. Η επέμβαση γίνεται στο Χώρο Καύσης του Αυτοκινήτου και για αυτό το λόγο, επιβάλλεται να χρησιμοποιείται μια Ποιοτική Συσκευή Υγραεριοκίνησης, που να συνάδει με τον κάθε Κινητήρα και να μπορεί να καλύπτει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε Κινητήρα.
2.       Οι Εγγυήσεις που δίνονται από κάθε Εγκαταστάτη, δεν πρέπει να καλύπτουν μόνο την καλή λειτουργία των Εξαρτημάτων της Συσκευής, αλλά και την καλή λειτουργία του Κινητήρα έκαστου οχήματος, όταν αυτός κινείται με Υγραέριο.
3.       Το AfterSaleServiceπου πρέπει να ζητάει κάθε καταναλωτής είναι ένας εκ των σημαντικότερων παραγόντων επιλογής Συνεργείου Εγκατάστασης. Φαινόμενα με Συνεργεία χωρίς Άδεια, που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, που δεν γνωρίζουν την σωστή συντήρηση ή επισκευή της Συσκευής που οι ίδιοι τοποθετούν, είναι συχνά φαινόμενα της Ελληνικής Αγοράς της AUTOGAS, και θα γίνουν συχνότερα σήμερα που πολλοί επιλέγουν ‘’φθηνές’’ (σε ποιότητα και εφαρμογή) συσκευές υγραεριοκίνησης.
Για τους παραπάνω λόγους, πρέπει ο κάθε ένας εξ ημών, που επιλέγει τη μετατροπή του αυτοκινήτου του σε Υγραεριοκίνητο, να προβεί σε μια πολύ σοβαρή και σωστή Έρευνα Αγοράς.
Η Έρευνα αυτή πρέπει να γίνεται με κριτήρια που να διασφαλίζουν την Επένδυσή μας, την Αποτελεσματικότητα της Ωφέλειάς της. Η επιλογή της ‘’χαμηλότερης τιμής’’, όσο και να είναι ένα σημαντικό κίνητρο τη σήμερον ημέρα, λόγω των οικονομικών δυσχερειών της χώρας, δεν πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο.
Ως εταιρία που δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια στο Χώρο, έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών περιπτώσεων όπου κάποιος επιλέγοντας μια ‘’φθηνή’’ συσκευή, έχοντας την ψευδαίσθηση της ‘’έξυπνης αγοράς’’,  βρέθηκε απέναντι σε έναν κυκεώνα προβλημάτων και μεγάλων οικονομικών εξόδων, όταν η φθηνή συσκευή αποδείχθηκε ‘’φθηνιάρικη’’ και δημιούργησε προβλήματα στον κινητήρα του.
Οφείλουμε λοιπόν να διευκρινίσουμε το εξής, όσο αφορά την υγραεριοκίνηση και το AUTOGAS:
Η Ωφέλεια της διασκευής προκύπτει μόνο όταν το αυτοκίνητο λειτουργεί σωστά με το Υγραέριο, μόνο όταν η χρήση της Συσκευής Υγραερίου ΔΕΝ δημιουργεί προβλήματα στον κινητήρα μας.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, όσο ‘’φθηνά’’ και να μας έχει κοστίσει η Εγκατάσταση της Συσκευής, στην ουσία μας κοστίζει πολύ Ακριβά η λειτουργία του.
Η εταιρεία μας, επιλέγει και τοποθετεί επώνυμες ιταλικές συσκευές, της εταιρίας ZAVOLI, διασφαλίζοντας τη συμβατότητα έκαστου κινητήρα με την κατάλληλη συσκευή.
Συγχρόνως, εξασφαλίζει την επένδυση όλων της των Πελατών, παρέχοντας Γραπτή Εγγύηση δύο ετών η οποία καλύπτει τόσο τα εξαρτήματα της συσκευής όσο και την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου.
Η παραπάνω πάγια Πολιτική της εταιρίας, είναι αποτέλεσμα τόσο της πολύχρονης εμπειρίας της πάνω σε Εγκαταστάσεις Συσκευών autogas, όσο και στη Φιλοσοφία της Εταιρείας μας, να παρέχουμε Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες σε θέματα υγραεριοκίνησης στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.